Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti tehdään monesti taloyhtiön tilaamana, joko linjasaneerauksen tai vesivahinkokorjauksen yhteydessä. Teemme kylpyhuoneremontteja kuitenkin jonkun verran myös suoraan yksityisille tilaajille. Toteutamme vuosittain pääsääntöisesti yli sata märkätilakorjausta eli kylpyhuoneremonttia.

Milloin kylpyhuoneremontti on hyvä tehdä?

Kylpyhuoneen tekninen käyttöikä on nykysäännösten mukaan toteutettuna noin 20-30 vuotta, mutta vanhojen 1960-90 -luvulla toteutettujen kylpyhuoneiden käyttöikä on kuitenkin huomattavasti alhaisempi ehkä vain noin 10-15 vuotta. Suomen rakennuskannasta suurin osa onkin rakennettu 60-90 -luvuilla ja suuri osa näiden rakennusten kylpyhuoneista on vielä alkuperäisessä kunnossa. Kun taloteknisten järjestelmien tekninen käyttöikä on vanhoissakin rakennuksissa noin 40-50 vuotta tulisi kylpyhuoneremontti tehdä ensimmäisen kerran siis noin puolivälissä tätä ja seuraavan kerran talotekniikkaremontin yhteydessä.

Tällä hetkellä ajankohtaista on remontoida 60-70 -luvun kylpyhuoneita linjasaneerausten yhteydessä. Tätä uudemmissa taloissa ajankohtaista on kylpyhuoneremontit ilman talotekniikan uusimista. Oikeaan aikaan tehty kylpyhuoneremontti säästää merkittävistä kustannuksia. Valitettavan usein taloyhtiössä on tapana korjata kylpyhuoneita sitä mukaan kun ongelmia syntyy. Paitsi, että tämä tulee huomattavasti kalliimmaksi, on tällä myös negatiivinen vaikutus asuntojen myyntihintaan. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä kysyntä on aina parempaa kuin huonosti hoidetussa. Kylpyhuoneremontti on tyypillinen remontti, joka pääsääntöisesti aina maksaa myyntitilanteessa itsensä takaisin. Lisäksi nykyaikaisesti tehdyn kylpyhuoneen käyttömukavuus on huomattavasti parempi kuin vanhanaikaisen kylpyhuoneen. Onkin kaikkien etu, että kylpyhuoneremontit tehdään ajallaan.

Kouluttautuminen ja laaduntarkkailu varmistaa hyvän lopputuloksen

Kylpyhuoneremontit ovat ydinosaamistamme ja sen lisäksi, että olemme toteuttaneet lähemmäs tuhat kylpyhuoneremonttia, teemme jatkuvaa kehitystyötä pystyäksemme toteuttamaan ne jatkossa vielä paremmin. Kehitystyön yhtenä osana on jatkuva kouluttautuminen. Tämän ansiosta tunnemme alan uusimmat tuotteet ja hallitsemme aina ajantasaiset säännöt ja tekniikat. Kun tähän yhdistetään erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme, jolla on käytössään parhaimmat välineet voimme todella taata, että laatu on hyvää.

Kylpyhuoneremontin toteuttaminen vaatii tekijöiltään ammattitaitoa ja oikeanlaisen asenteen. Laatu ei tarkoita ainoastaan sitä, että laatat on hienosti asennettu vaan se pitää sisällään myös kaiken mikä jää piiloon. Meillä laatua tarkkaillaan jatkuvasti ja käytössämme on moniportainen laadunvarmistusjärjestelmä, jonka ansiosta pystymme takaamaan korkean laadun ja minimoimaan virheet.

Kylpyhuoneremontin kesto ja kustannukset

Kylpyhuoneremontti kestää tyypillisesti noin 4-6 viikkoa per asunto. Kylpyhuoneremontin kestoon vaikuttaa merkittävästi mm. se ovatko rakenteet päässeet kastumaan. Kastuneet rakenteet voidaan joko kuivata tai jossain tapauksissa ne on järkevämpää uusia.

Kylpyhuoneremontin hintahaarukka vaihtelee suuresti riippuen kylpyhuoneen koosta ja käytettävistä materiaaleista. Tyypillisesti kuitenkin normaali keskitasoinen kylpyhuoneremontti maksaa tarvikkeineen noin 10 000€-15 000€.

Kylpyhuoneremontit ammattitaidolla Respect Project Oy:ltä

Teemme mielellämme kylpyhuoneremontit koko Uudenmaan alueelle.
Tarjouspyynnöt: Puhelimitse saat meidät kiinni numerosta 020 720 9060. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.