Huoneistoremontti

Huoneistoremontti ammattaidolla - Respect Project Oy toteuttaa vuosittain useita laajamittaisia huoneistoremontteja. Huoneistoremontti käsittää tyypillisesti asunnon kaikkien pintojen uusimisen sekä joskus lisäksi joitakin rakenteellisia muutoksia tai laajennuksia. Huoneistoremontit toteutamme sekä omakotitaloissa, että taloyhtiöissä.

Onnistunut huoneistoremontti vaatii usein monen eri alan ammattilaisen osaamista ja joskus tarvitaan lisäksi rakennuslupa. Meillä on tarjota kaikki huoneistoremonttiin liittyvät palvelut kuten suunnittelu, työnjohto ja rakennustöiden sekä talotekniikkatöiden osaavat ammattilaiset. Kauttamme saat myös kaiken tarvittavan materiaalin mukaan lukien keittiökalusteet ja kodinkoneet.

Huoneistoremontti linjasaneerauksen ohessa

Osa huoneistoremonteistamme suoritetaan muun urakan esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä. Linjasaneeraus onkin hyvä aika päivittää asunto kylpyhuoneen lisäksi myös muiden tilojen osalta nykyaikaiseksi. Yleensä huoneistoremontti pystytään tekemään täysin linjasaneeraustöiden ohella eikä se viivästytä asunnon valmistumista välttämättä laisinkaan.

Huoneistoremontti nostaa asunnon arvoa

Vaikka linjasaneeraus itsessään on usein melko hintava urakka, maksaa se yleensä itsensä arvonnousun myötä takaisin. Kun tähän yhdistetään muiden tilojen remontointi, on lopputuloksena käytännössä täysin uusi asunto ja arvonnousu sen mukainen.

Panosta laatuun

Huoneistoremonteissa niin kuin kaikissa muissakin töissä pyrimme tuottamaan aina parasta mahdollista laatua. Työntekijämme ovat huippuosaavia, kokeneita alan ammattilaisia, joilla on myös asenne työn tekemiseen kohdallaan. Työn jälki henkilöstöllämme on aina hyvää ja myös piiloon jäävät työvaiheet tehdään joka kerta huolellisesti ohjeiden ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Meille on kunnia-asia tehdä työt niin hyvin kuin suinkin osaamme.

Lupa huoneistoremontin toteuttamiseen taloyhtiöltä

Huoneistoremontti vaatii aina luvan taloyhtiöltä. Useimmilla taloyhtiöillä on valmis kaavake remonttiluvan hakemiselle tai jos sellaista ei ole antaa isännöitsijä ohjeet remonttiluvan hakemiselle. Jos suunnitelmissa on tehdä isompia muutoksia kannattaa asiaa selvittää alustavasti taloyhtiöltä heti alkuvaiheessa.

Huoneistoremontti on usein huomattavasti helpompi toteuttaa jos asunto on täysin tyhjä. Huoneistoremontin teettäminen muuton yhteydessä ennen vanhasta asunnosta luopumista olisikin järkevää. Tyhjään asuntoon tehty remontti on yleensä myös nopeampi ja näin ollen halvempi toteuttaa.

Huoneistoremontit omakotitaloihin

Toteutamme vuosittain mittavia huoneistoremontteja myös omakotitaloihin. Omakotitaloihin tehdyissä huoneistoremonteissa uusitaan usein lämmitysjärjestelmä sekä muu talotekniikka päivitetään vastaamaan tämän päivän tarpeita. Tyypillisesti vanha sähkö- tai öljylämmitys muutetaan taloudellisemmaksi vesikiertoiseksi lattialämmitykseksi ja lämmönlähteeksi valitaan, joko maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu. Sähkö- ja tietoliikennejärjestelmät uusitaan vastaamaan nykyisiä tarpeita.

Monipuolinen rakennusosaaminen mahdollistaa myös muut remontit

Omakotitaloissa tehtävä huoneistoremontti ulotetaan usein myös rakennuksen ulkopuolelle ja samassa yhteydessä uusitaan julkisivuja sekä tehdään erilaisia laajennuksia kuten terasseja, autotalleja tai muita ulkorakennuksia. Usein vanhemmissa omakotitaloissa ikkunoiden uusiminen ja lisälämmöneristäminen on myös järkevää toteuttaa muun remontin yhteydessä. Omakotitaloissa tekninen käyttöikä talotekniikan ja rakenteiden osalta on tyypillisesti maksimissaan 50 vuotta. Esimerkiksi kylpyhuoneiden ja useimpien pintamateriaalien osalta tekninen käyttöikä on kuitenkin huomattavasti tätä lyhyempi.

Uudet omakotitalot kokonaistoimituksena

Omakotitalojen osalta meillä on runsaasti kokemusta myös uudisrakentamisen puolelta ja olemmekin toteuttaneet satojen huoneistoremonttien lisäksi useita uusia omakotitaloja avaimet käteen periaatteella.

Tarjoamme mielellämme huoneistoremontit koko Uudenmaan alueelle.

Ota yhteyttä soittamalla meille numeroon 020 720 9060 ja pyydä tarjousta. Vastaamme myös mahdollisiin kysymyksiisi.

Täältä löydät muut yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen