Taloyhtiön remontit ammattitaidolla

Respect Project toteuttaa taloyhtiön remontit menestyksekkäästi, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Työskentelemme saneerausprojekteissa niin pääurakoitsijana kuin rakennusurakoitsijana ja toimimme yhteistyössä Suomen tunnetuimpien talotekniikka-ammattilaisten kanssa. Remonttipalveluihimme kuuluvat linjasaneeraukset, kylpyhuoneremontit sekä muu korjausrakentaminen. Lisäksi teemme toimitilasaneerauksia, kosteusvaurio- ja vesivahinkokorjauksia sekä huoneistoremontteja.

 • Taloyhtiön linjasaneeraus

  Viime vuosina olemme keskittyneet taloyhtiön remonteissa yhä enemmän linjasaneerauksiin ja toteuttaneet useita kohteita.

  Linjasaneeraus

 • Taloyhtiön remontit - putkiremontti

  Putkiremontti on taloyhtiön merkittävin korjaushanke, jossa tarvitaan asiantuntemusta ja toimivaa yhteistyötä.

  Taloyhtiön putkiremontti

 • Taloyhtiön remontit - kylpyhuoneremontti

  Kylpyhuoneremontti tehdään usein taloyhtiön tilaamana, joko linjasaneerauksen tai vesivahinkokorjauksen yhteydessä.

  Kylpyhuoneremontti

 • Korjausrakentaminen

  Palveluihimme kuuluu kaikki rakennusalan työt. Olemme toteuttaneet satoja saneeraushankkeita vuodesta 2009 alkaen.

  Korjausrakentaminen

 • Huoneistoremontti

  Huoneistoremontti ammattitaidolla - Respect Project Oy toteuttaa vuosittain useita laajamittaisia huoneistoremontteja.

  Huoneistoremontti

 • Kosteusvaurio remontit

  Hoidamme vahinkokartoitukset, kuivaukset, purku-, siivous-, valvonta- ja jälleenrakennustyöt tehokkaasti ja nopeasti vahvalla ammattitaidolla.

  Kosteusvahinkokorjaus

Taloyhtiön remontit monipuolisesti yhdeltä osaajalta

Monipuoliset taloyhtiön remontit ovat olleet palvelumme keskiössä jo yrityksemme perustamisesta vuodesta 2009 lähtien. Ydinosaamistamme ovat linjasaneeraukset, putkiremontit, kylpyhuoneremontit ja kosteusvahinkokorjaaminen, mutta lisäksi lähes kaikki muukin korjausrakentaminen kuuluu osaamisalueemme piiriin. Viime vuosina olemme keskittyneet lisäksi yhä enemmän myös toimitilasaneeraukseen. Hankkeet toteutamme oman henkilöstömme sekä vakiintuneiden pitkäaikaisten yhteistyökumppanien voimin, jolloin voimme taata aikataulujen pitävyyden ja korkean työnlaadun.

Linjasaneeraus taloyhtiölle

Linjasaneeraushanke on usein sekä taloudellisesti että teknisesti suurin taloyhtiöön kohdistuva remonttitoimenpide. Putkiremontin yhteydessä remontoidaan normaalisti märkätilat kokonaisuudessaan ja uusitaan myös sähköjärjestelmät vastaamaan nykyajan tarpeita. Hankkeen suunnittelu ja yhteistyökumppanien valinta on syytä suorittaa huolellisesti ja niihin tulisi varata riittävästi resursseja ja aikaa. Hyvän urakoitsijan valinta on hankkeen onnistuneen lopputuloksen kannalta olennaista.

Olemme toteuttaneet useita linjasaneeraushankkeita hyvällä menestyksellä ja asiakkaamme ovat olleet poikkeuksellisen tyytyväisiä koko urakan kulkuun sekä laadukkaaseen lopputulokseen. Toteutamme linjasaneeraukset pääosin oman ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstömme voimin, joten tunnemme laatumme ja voimme mennä siitä takuuseen.

Lue lisää »

Kylpyhuoneremontti

Teknisesti nykyaikaisen ja säännösten mukaisen kylpyhuoneen käyttöikä on noin 20-30 vuotta. 1960-90 -luvuilla tehtyjen märkätilojen käyttöikä on huomattavasti lyhyempi, noin 10-15 vuotta. Suurin osa rakennuskannastamme on rakennettu juurikin 60-90 -luvuilla ja merkittävä osa näiden kiinteistöjen kylpyhuone- ja saunatiloista on edelleen alkuperäiskunnossa – ja pikaisen remontin tarpeessa.

Toteutamme kylpyhuoneremontit pääsääntöisesti taloyhtiöiden tai kiinteistöosakeyhtiöiden tilaamina. Toteutamme kylpyhuoneremontteja myös jonkin verran suoraan yksityishenkilöille. Vuosittain remontoimme tyypillisesti yli 100 kylpyhuonetta ja historiamme aikana kokemusta onkin kertynyt jo noin tuhannesta menestyksekkäästi toteutetusta kylpyhuoneremontista.

Lue lisää »

Korjausrakentaminen

Toteutamme monipuoliset korjausrakennustyöt aina putkiremonteista toimitilasaneerauksiin. Korjausrakentaminen kannattaa aloittaa ajoissa, ennen kuin ongelmia alkaa ilmetä – urakan valmistelut eli suunnitelmat, tutkimukset ja urakoitsijavalinnat voidaan näin suorittaa huolellisesti eikä töiden aloittamista tarvitse kiirehtiä. Joskus työt kuitenkin joudutaan aloittamaan pikaisella aikataululla, jolloin urakoitsijalta vaaditaan entistä enemmän osaamista ja yhteistyökykyä.

Meille on kertynyt arvokasta kokemusta sadoista erilaisista korjausrakentamisen hankkeista ja olemme pystyneet vastaamaan tilaajan tarpeisiin erinomaisella menestyksellä myös kiireellisellä aikataululla. Toteutamme korjausrakentamisen hankkeet mahdollisimman kustannustehokkaasti, sovitussa aikataulussa sekä hyvässä vuorovaikutuksessa tilaajan kanssa unohtamatta aina kiitettävää laatutasoamme.

Lue lisää »

Toimitilasaneeraus

Taloyhtiön remonttien lisäksi teemme vuosittain kymmeniä toimitilasaneerauksia. Muunnamme tiloja niin toimistoiksi, ravintoloiksi kuin myymälöiksi. Toteutamme kokonaisvaltaisia urakkahankkeita – teemme remontit alusta loppuun mukaan lukien LVIS- eli talotekniikkatyöt. Asiakkaihimme kuuluvat muun muassa tunnetut suuryritykset ja suuret kiinteistöomistajat, kuten Kesko, Sponda, Exilion, Ikea, Subway ja Huawei.

Lue lisää »

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Valitse taloyhtiön remontteihin yhteistyökumppaniksesi luotettava ja kokenut toimija.

Ota yhteyttä