Toimistot

Nykyaikaistamme toimistoja

Nykyaikaistaminen on toimistojen toimitilasaneerauksen avainsana. Muutamme vanhanaikaiset ja vanhentuneet tilat moderneiksi avokonttoreiksi ja toimistotiloiksi, jotka vastaavat nykyajan yritysmaailman vaatimuksia – työskentely on antoisaa ja tehokasta. Useimmiten muutossuunnitelmat on työstetty etukäteen. Kuitenkin usein työn aikana ja saneerauksen ohessa saattaa tulla vastaan yllätyksiä. Ratkaisemme vastaan tulevat pulmat ja muokkaamme suunnitelmia tarvittaessa.

Toimistosaneeraus       Toimistosaneeraus - British American Tobacco

Toimitilasaneeraus luo toimivia tiloja, jotka palvelevat tilan käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Siisti ja toimiva lopputulos on tavoitteemme. Sovitut aikataulut pitävät ja pystymme toteuttamaan toimitilasaneerauksia nopeallakin aikataululla.

Olemme toteuttaneet vuosien varrella pääkonttoreiden toimitilasaneerauksia esimerkiksi Epic, Huawei ja British American Tobacco suuyhtiöille sekä lukuisia muita toimistojen saneerauksia yhtiöille kuten Kiilto ja Smile henkilöstöpalvelut. Luonnollisesti olemme itse toteuttaneet myös omien edustuskelpoisten toimistotilojemme saneerauksen. 

Toimistosaneeraus - Respect Project     Toimistosaneeraus - käytävä

Asiakkaamme ovat olleet poikkeuksellisen tyytyväisiä urakoiden kulkuun, aikataulujen pitävyyteen sekä hyvään laatutasoon. Varmasti juuri tämän vuoksi useimmat asiakkaamme ovatkin luottaneet ammattitaitoomme myös ensimmäisen yhteisen projektimme jälkeen ja olemme usein saaneetkin olla mukana toteuttamassa myös asiakkaidemme tulevaisuuden hankkeita.