Yritys

Respect Project Oy sai alkunsa vuonna 2009 kun omistajat Petja Pietiläinen ja Mika Peltonen päättivät muutaman vuoden kestäneen yhteistyön jälkeen perustaa yhteisen yrityksen. Päämääränä yrityksellä oli ja on edelleen tehdä asiat paremmin kuin muut. Yrityksen nimi Respect Project viittaa projektien eli urakoiden kunniottamiseen ja arvostamiseen. Lähtökohtana yritystä perustaessa on siis ollut asiakkaiden sekä oman työn kunnioitus ja arvostaminen eikä tämä ole matkan varrella muuttunut. Olemme voimakkaasta kasvustamme huolimatta pitäneet kiinni tiukoista laatuvaatimuksistamme ja pyrkineet jatkuvasti kehittymään niin yrityksenä kuin henkilötasollakkin. Työllistämme nykyisin noin 25 alansa parhaimmistoon kuuluvaa ammattilaista, joista suurin osa on ollut palveluksessamme vuosia. Oman henkilöstömme lisäksi täydennämme osaamistamme vakiintuneiden yhteistyökumppaneiden avulla, joiden laadun tunnemme ja voimme siihen luottaa kuten omaamme. 

   

Pääosaamisalueemme on toimitilasaneerauksissa sekä taloyhtiöiden remonteissa. Viime vuosina olemme toimitilasaneerausten lisäksi keskittyneet yhä enemmän linjasaneerauksiin ja toteuttaneet useita kohteita sekä pääurakoitsijan, että rakennusurakoitsijan roolissa yhteistyössä suomen tunnetuimpien talotekniikka osaajien kanssa. Toimitilasaneerauksissa asiakkaisiimme kuuluu merkkitäviä kiinteistön omistajia kuten Sponda, Kesko, Ilmarinen, OP ja Exilion sekä tunnettuja suuryrityksiä kuten Huawei, Subway, Epic, British American Tobacco, Pwc, Synsam ja Ikea. 

Kevyt organisaatiorakenteemme sekä osaava henkilöstömme ja yhteistyökumppanit mahdollistavat vaativimpienkin hankkeiden toteuttamisen joustavasti ja tehokkaasti. 

Yhteistyökumppanit

Putkiset Oy

Sw-Sähkö Oy

Jt-Sähkötekniikka Oy

Jra-Sähkö Oy

K-Rauta Procenter Malmi

Wurth Oy

Hilti Oy

Sponsorointi

      

Kummit

Golf Talma 

SPV (Seinäjoen peliveljet, miesten salibandyjoukkue)

Mikko ja Mika Kohonen (Salibandy pelaajia)

HJK (Helsingin jalkapalloklubi, miesten edustusjoukkue)

KJT (jääkiekkoseura Keski-Uusimaa)

Sipoon Wolf (jääkiekkoseura Sipoo)

Suomen salibandyliitto

Blackbirds United (salibandyseura Kerava)

SB-Pro (Salibandyseura Nurmijärvi)