Kylpyhuoneremontti taloyhtiölle tai yksityiselle

Tyypillisesti kylpyhuoneremontti tehdään taloyhtiön tilaamana joko linjasaneerauksen tai vesivahinkokorjauksen yhteydessä. Teemme kylpyhuoneremontteja kuitenkin jonkun verran myös suoraan yksityisille tilaajille. Toteutamme vuosittain yli sata märkätilakorjausta pääsääntöisesti Uudenmaan alueella.

Kouluttautuminen ja laaduntarkkailu varmistaa hyvän lopputuloksen

Kylpyhuoneremontti ovat ydinosaamistamme ja sen lisäksi, että olemme toteuttaneet niitä lähemmäs tuhat kappaletta, teemme jatkuvaa kehitystyötä pystyäksemme toteuttamaan työt jatkossa vielä paremmin. Kehitystyön yhtenä osana on jatkuva kouluttautuminen. Tämän ansiosta tunnemme alan uusimmat tuotteet ja hallitsemme aina ajantasaiset säännöt ja tekniikat. Kun tähän yhdistetään erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme, jolla on käytössään parhaimmat välineet voimme todella taata, että laatu on erinomaista ja hinta sekä remontin kesto pysyvät sovitussa.

Laaduntarkkailu

Kylpyhuoneremontin toteuttaminen vaatii tekijöiltään ammattitaitoa ja oikeanlaisen asenteen. Laatu ei tarkoita ainoastaan sitä, että laatat on hienosti asennettu vaan se pitää sisällään myös kaiken mikä jää piiloon. Meillä laatua tarkkaillaan jatkuvasti ja käytössämme on moniportainen laadunvarmistusjärjestelmä, jonka ansiosta pystymme takaamaan korkean laadun ja minimoimaan virheet.

Milloin kylpyhuoneremontti kannattaa tehdä?

Kylpyhuoneen tekninen käyttöikä on nykysäännösten mukaan toteutettuna noin 20-30 vuotta, mutta vanhojen 60-90 -luvulla toteutettujen kylpyhuoneiden käyttöikä on kuitenkin huomattavasti alhaisempi; ehkä vain noin 10-15 vuotta. Suomen rakennuskannasta suurin osa onkin rakennettu 60-90 -luvuilla ja suuri osa näiden rakennusten kylpyhuoneista on vielä alkuperäisessä kunnossa. Kun taloteknisten järjestelmien tekninen käyttöikä on vanhoissakin rakennuksissa noin 40-50 vuotta tulisi kylpyhuoneremontti tehdä ensimmäisen kerran siis noin puolivälissä tätä ja seuraavan kerran talotekniikkaremontin yhteydessä.

Remontoitu sauna valmiina kohteessa Remontoidut wc-tilat

Ajankohtaiset remonttikohteet

Tällä hetkellä kylpyhuoneremontti on ajankohtainen 60-70 -luvulla rakennettuihin kylpyhuoneisiin linjasaneerausten yhteydessä. Tätä uudemmissa taloissa ajankohtaisia ovat märkätilaremontit ilman talotekniikan uusimista. Oikeaan aikaan tehty remontti säästää merkittävästi kustannuksia. Valitettavan usein taloyhtiössä on tapana korjata kylpyhuoneita sitä mukaan kun ongelmia syntyy. Sen lisäksi, että tämä tulee huomattavasti kalliimmaksi, on sillä myös negatiivinen vaikutus asuntojen myyntihintaan. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä kysyntä on aina parempaa kuin huonosti hoidetussa. Kylpyhuoneremontti on tyypillinen remontti, joka pääsääntöisesti aina maksaa myyntitilanteessa itsensä takaisin. Lisäksi nykyaikaisesti tehdyn kylpyhuoneen käyttömukavuus on huomattavasti parempi kuin vanhanaikaisen kylpyhuoneen. Onkin kaikkien etu, että märkätilaremontit tehdään ajallaan.

Suihkutila kylpyhuoneremontin jälkeen Sauna remontin jälkeen Valmiin kylpyhuoneremontin WC-osasto Remontoidut suihkutilat kohteessa

Kylpyhuoneremontin kesto ja hinta

Kylpyhuoneremontin kesto on tyypillisesti noin 4-6 viikkoa per asunto. Kylpyhuoneremontin kestoon vaikuttaa merkittävästi mm. se, ovatko rakenteet päässeet kastumaan. Kastuneet rakenteet voidaan joko kuivata tai jossain tapauksissa ne on järkevämpää uusia.

Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee suuresti riippuen kylpyhuoneen koosta ja käytettävistä materiaaleista. Tyypillisesti kuitenkin normaalin keskitasoisen kylpyhuoneremontin hinta on tarvikkeineen noin 10 000€-20 000€.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sijaintimme on Kerava, mutta toimialuettamme koko Uusimaa mukaan lukien Helsinki, Espoo ja Vantaa. Teemme mielellämme kylpyhuoneremontit koko Uudenmaan alueelle. Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

Ota yhteyttä » 020 720 9060