Taloyhtiön putkiremontti

Taloyhtiön putkiremontti on hyvin mittava hanke sekä teknisesti että taloudellisesti – pääsääntöisesti taloyhtiön koko elinkaaren mittavin toimenpide – joten hankkeen huolellinen suunnittelu ja oikeiden yhteistyökumppanien valinta ovat ensiarvoisen tärkeitä. Me Respect Projectilla panostamme työn laatuun ja asiakaspalveluun. Tarjoamme kustannustehokkaan ja kaikin puolin laadukkaan taloyhtiön putkiremontin, johon vain harvat kilpailijamme yltävät.

Monipuolinen taloyhtiön putkiremontti

Taloyhtiön putkiremontti pitää sisällään niin perinteiset linjasaneeraukset kuin myös pelkkien käyttövesiputkien uusinnat. Perinteisen linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan normaalisti myös viemärit ja kylpyhuoneet. Urakka on mittava ja kesto tyypillisesti noin 10 viikkoa asuntoa kohti. Yksinkertaisimmillaan taloyhtiön putkiremontti voi tarkoittaa pelkkien käyttövesiputkien uusimista – näin putkiremontin kesto lyhenee ja myös kustannukset pienenevät huomattavasti.

Rakennustekniset työt toteutamme pääosin oman henkilöstömme voimin. Taloteknisissä töissä (putki- ja sähkötyöt) yhteistyökumppanimme ovat pitkäaikaisia, joten tunnemme ja luotamme myös heidän työtapoihinsa sekä laatukriteereihinsä.

Perinteinen linjasaneeraus

Perinteisessä linjasaneerauksessa uusitaan rakennuksen vesi- ja viemärijohdot sekä toteutetaan koko kylpyhuoneen kattava remontti sähkötöistä pinnoitukseen ja kalusteiden asennukseen. Perinteisestä linjasaneerauksesta aiheutuu merkittävää haittaa asukkaiden arkielämään ja kärsivällisyyskin voi olla koetuksella – pyrimme minimoimaan haitat niin tehokkaasti kuin pystymme. Ajatusmaailmamme lähtee siitä, että me työskentelemme ihmisten kodeissa. Suunnittelemme ja toteutamme työvaiheet niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille.

Putkiremontin kesto ja hinta

Putkiremontin kesto on tapauskohtaista ja ennen töiden aloittamista teemme aikataulun, joka pitää sisällään urakan keston sekä yksittäisten asuntojen aloitus- ja valmistumisajankohdan. Tyypillisesti remontti kestää noin 10 viikkoa asuntoa kohti. Myös hintahaarukka on melko suuri – pääkaupunkiseudulla putkiremontin hinta on tutkimusten mukaan keskimäärin noin 700€ asuinneliötä kohti.

Pipemodulin asennustaVesijohtojen asennus osana taloyhtiön putkiremonttia

Taloyhtiön putkiremontti rakenteita rikkomatta

Putkiremontti on mahdollista suorittaa myös kylpyhuoneita rikkomatta – käyttövesiputkistoille etsitään vaihtoehtoinen, uusi reitti esimerkiksi rappukäytävän puolelta. Tämä ratkaisu edellyttää, että viemärit ovat kunnossa. Mikäli viemärit ovat hyvässä kunnossa eikä niihin tarvitse tehdä toimenpiteitä, on uusien putkien asennus kylpyhuoneisiin varsin yksinkertainen ja kustannustehokas vaihtoehto.

Viemärien sukitukset

Kun pelkät putket uusitaan eikä varsinaista kylpyhuoneremonttia tehdä, viemärit voi jossain tapauksissa olla järkevä sukittaa tai pinnoittaa. Sukitus toteutetaan, kun se on viemärien kunnon kannalta järkevää.

Kokonaisuus ratkaisee

Työn laatu ja onnistunut lopputulos riippuvat pitkälti työntekijöiden ammattitaidosta ja motivaatiosta. Työntekijämme ovat alan parhaimmistoa ja teemme töitä yhdessä yhteisen päämäärän eteen. Voidaksemme onnistuneesti kilpailla alan suurten toimijoiden kanssa, on meidän oltava heitä parempia joka päivä.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous taloyhtiön putkiremontista.

Ota yhteyttä