Toimitilasaneeraus

 • Toimitilasaneeraus British American Tobacco toimisto

  Toimistosaneeraukset kuuluvat palveluihimme.

  Toimistot

 • Toimitilasaneeraus Ravintola Fafa's Citycenter

  Toteutamme ravintoloiden saneeraukset.

  Ravintolat

 • Toimitilasaneeraus myymälät Synsam, sisustus Bella

  Toteutamme myymälöiden saneeraukset.

  Myymälät

Toimitilasaneeraus pitää sisällään muun muassa toimistojen, ravintoloiden ja myymälöiden muutos- ja korjaustöitä. Entisiä vaatekauppoja muutetaan ravintoloiksi tai esimerkiksi apteekeiksi; vanhoja, pieniä koppeja täynnä olevia toimistoja nykyaikaistetaan.  Toteutamme hankkeet kokonaisurakkana alusta loppuun. Respect Projectin toimitilasaneeraus käsittää kaiken rakennustöistä LVIS-töihin ja tarvittaessa myös suunnitelmien tekemisen.

Asiakkaamme ovat sekä tyytyväisiä työnlaatumme, että aikataulujen pitävyyteen, joten asiakassuhteemme ovat varsin pitkiä ja kestäviä. Olemme tarkka ja joustava saneerauskumppani, asiantuntemus ja yhteystyötahot kuuluvat alansa parhaimpiin, kuten vuoden 2011 LVI-urakoitsijaksi valittu Putkiset Oy.

Olemme saneeranneet toimitiloja suurille kiinteistöomistajille, kuten Sponda, Kesko, Ilmarinen, OP ja Exilion sekä tunnetuille suuryrityksille, kuten Huawei, Subway, Epic, British American Tobacco, Synsam ja Ikea.

Nykyaikaistamme toimitiloja

Nykyaikaistaminen on toimistojen toimitilasaneerauksen avainsana. Muutamme vanhanaikaiset ja vanhentuneet tilat moderneiksi avokonttoreiksi ja toimistotiloiksi, jotka vastaavat nykyajan yritysmaailman vaatimuksia – työskentely on antoisaa ja tehokasta. Useimmiten muutossuunnitelmat on työstetty etukäteen. Kuitenkin usein työn aikana ja saneerauksen ohessa saattaa tulla vastaan yllätyksiä. Ratkaisemme vastaan tulevat pulmat ja muokkaamme suunnitelmia tarvittaessa.

Toimitilasaneeraus luo toimivia tiloja, jotka palvelevat tilan käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Siisti ja toimiva lopputulos on tavoitteemme. Sovitut aikataulut pitävät ja pystymme toteuttamaan toimitilasaneerauksia nopeallakin aikataululla.

Olemme toteuttaneet vuosien varrella pääkonttoreiden toimitilasaneerauksia esimerkiksi Epic, Huawei ja British American Tobacco suuyhtiöille.

Toteutamme haastavatkin ravintolasaneeraukset

Olemme toteuttaneet ravintoloiden toimitilasaneerauksia muun muassa suurissa kauppakeskuksissa ja muuntaneet esimerkiksi useita entisiä vaatekauppoja ravintolakäyttöön. Ravintolan toimitilasaneeraus voi olla haastava projekti, jos saneerattava tila ei ole ollut aiemmin ravintokäytössä. Varsinkin Helsingin ydinkeskustan alueen kiinteistöissä ja vanhoissa rakennuksissa toimittaessa vanhat rakenteet tuovat työhön omat haasteensa ja ongelmansa. Meillä on rutkasti kokemusta haastavista projekteista – yllätyksiä tulee aina ja ongelmat on tehty ratkaistaviksi.

Laatu on meille kunnia-asia. Toteutamme toimivia, siistejä ja asianmukaisia ravintolatiloja, joihin asiakas on tyytyväinen. Aikataulumme pitävät ja myös nopeat muutostyöt ovat toteutettavissa.

Respect Project on toteuttanut muun muassa useita Subway -ravintoloita. Muita ravintolasaneerauskohteitamme ovat esimerkiksi Walhalla Suomenlinnassa sekä ravintolat Fafas ja Doggies & Sushirullen Helsingin Citycenterissä.

Toimitilasaneeraus – myymälät

Myymälöiden toimitilasaneeraus, kuten kaikki toimitilasaneerauksemme, toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti. Ymmärrämme, kuinka tärkeä rooli aikataululla on, kun edellinen vuokralainen on lähtenyt tilasta ja uusi on tulossa tilalle. Sovitut päivämäärät pitävät ja pystymme toteuttamaan saneeraukset nopeallakin aikataululla. Näin tila saadaan nopeasti käyttöön ja vuokratappiot minimoitua.

Myymälätilasaneerauksiamme ovat muun muassa Nummelan Apteekki, Tuusulan Synsam, Kuvapiste Citycenter sekä Ikea Vantaa.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä